Την Κυριακή 7/6/2015 εκπρόσωποι της εταιρείας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρευρέθηκαν στην ομιλία του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ.

Στην διάρκεια της επιτυχημένης ομιλίας του Προέδρου κύριου Σπανούλη και του Γενικού Γραμματέα κύριου Γιωτάκου παρουσιάστηκαν επί σειράς επιτυχιών μια προς μια κάθε διευκρίνηση ,ερμηνεία και τροποποίηση που κατάφερε να κάνει ο Σύνδεσμος σε θέματα που έχουν σχέση με το νομοθετικό πλαίσιο των αγροτικών φωτοβολταικών.

Σημαντικό σημείο της επιτυχημένης παρουσίας του Συνδέσμου στο Αίγιο ήταν ο ανοιχτός διάλογος που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ομιλητών και των παρευρισκομένων.Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν σκέψεις ,ιδέες και προβληματισμούς του κλάδου των αγροτικών φωτοβολταϊκών .

Για άλλη μια φορά η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ήταν στο πλάι των φωτοβολταϊκών παραγωγών για να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους ,καθώς επίσης να τιμήσει με την παρουσία της τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ που έχει κάνει μέγιστες προσπάθειες για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά.