Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δήμος Ντικούδης και ο Δημήτρης Αγραβάνης βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού για τον Τελικό του Τουρνουά Εταιρειών Ενέργειας του EcoFest 2021 3on3 Basketball Tournament. Η πιο αναπάντεχη έκπληξη της ημέρας, όμως, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης σε ρόλο… sportscaster!

Το EcoFest 2021 3on3 Basketball Tournament πραγματοπιοηθηκε στην Πλατεία Νερού στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Το πρωί του Σαββάτου σειρά πήρε το Τουρνουά Εταιρειών Ενέργειας. Ερασιτέχνες αθλητές και φίλοι του μπάσκετ από τις εταιρείες – υποστηρικτές του EcoFest 2021 πέρασαν ένα άκρος μπασκετικό πρωινό.

Όλα τα παιχνίδια κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε την πρωινή του βόλτα με το ποδήλατο στην ευρύτερη περιοχή, όταν εντόπισε το γήπεδο και έκανε μια ολιγόλεπτη στάση. Η αγωνιστική δράση τον συνεπήρε τόσο πολύ, μάλιστα, που ζήτησε το μικρόφωνο για να σχολιάσει ο ίδιος το παιχνίδι!

Ο Τελικός του Τουρνουά Εταιρειών Ενέργειας είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δήμος Ντικούδης, ως επίσημοι καλεσμένοι, αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ως guest star, παρακολούθησαν τη “μάχη” για τον τίτλο του Ecoist Winner. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και μια μεγάλη ανατροπή, η Σπυρόπουλος ΑΕ αναδείχθηκε η μεγάλη κυπελλούχος του Τουρνουά, η οποία κέρδισε μια δωρεάν ενοικίαση γηπέδου στο Eurohoops Dome, μπάλες Spalding με τις υπογραφές των εκλεκτών καλεσμένων και συλλεκτικά οικολογικά δώρα από το EcoFest 2021. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΔΕΣΦΑ, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Akuo Energy Greece.

Τομαράς Κωνσταντίνος και Γαλάνης Διονύσης, Γενικός και αναπληρωτής διευθυντής της Σπυρόπουλος ΑΕ με το κύπελλο του Ecoist Winner

Οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης και Δημήτρης Αγραβάνης συνέχισαν τη βόλτα τους στο EcoFest 2021 και επισκέφτηκαν το δεύτερο γήπεδο το οποίο έχει στηθεί στην Πλατεία Νερού, δίπλα στη μαρίνα. Εκεί, συμμετείχαν στην ανακύκλωση αθλητικών παπουτσιών, ενώ δοκίμασαν και τις γνώσεις τους στην οικολογία, παίρνοντας μέρος στα διασκεδαστικά basketball και eco challenges.