Οι επιχειρήσεις που πρωταγωνίστησαν στη διαχείριση εγκαταστάσεων και μέσων βραβεύτηκαν στα Facilities Management Awards 2020!

Στην τέταρτη διοργάνωση των Facilities Management Awards της Boussias Communications, προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες, επιβραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις, που ξεχώρισαν για την καινοτομία τους στη διαχείριση των εγκαταστάσεων. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους και να φωτογραφηθούν, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, στο χώρο του House 124 στο Χαλάνδρι.

Στα Facilities Management Awards 2020 συμμετείχαν και βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί, φορείς, καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών, τόσο για τις βέλτιστες πρακτικές συνολικής διαχείρισης των εγκαταστάσεων τους, όσο και για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα μέσα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Δρ. Παναγιώτης Χατζηπάνος, δήλωσε: «Τα Facilities Management Awards συνιστούν βαρόμετρο της συμπεριφοράς των επιχειρήσεων για τη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και εγκαταστάσεων υποδομών και μέσων, σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον. Επιβραβεύουν την καινοτομία, την ιδέα, την περιβαλλοντική ευαισθησία και την ανάληψη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεισφέροντας στην αύξηση της επιχειρηματικής φήμης». Παράλληλα, έδωσε έμφαση στον όρο Facility Management τονίζοντας ότι: «όταν υλοποιείται σωστά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, εξασφαλίζει την βέλτιστη λειτουργικότητα του δομημένου περιβάλλοντος. Είναι, λοιπόν, ένα πολύπλοκο σύστημα ανθρώπων, διεργασιών, τεχνικών διαδικασιών και ενεργειών, τεχνολογίας, περιβαλλοντικών συνθήκων και των υφιστάμενων υποδομών της κάθε εγκατάστασης. Είναι τιμή μας ως επιτροπή που αναδείξαμε τους νικητές στις κατηγορίες των βραβείων, δίνοντας στις επιχειρήσεις ένα ακόμη εφόδιο στην επιχειρηματική τους φήμη και ανταγωνιστικότητα, που είναι το logo των Facilities Management Awards 2020».

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. κέρδισε το βραβείο BRONZE στην κατηγορία Premises, Renewable Energy Sources για το έργο: Μελέτη, προμήθεια, κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 14 MW για την “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ”.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. η κα.Τρίγκα Ελίνα, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών.