ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


 

diasundedemena

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και την κατάθεση του φακέλου στην ΔΕΗ για την αδειοδότηση του έργου.

Το τμήμα σχεδιασμού από τον αρμόδιο μηχανικό σε συνεργασία με το εμπορικό τμήμα αναλαμβάνει την χωρόθετηση και την έκδοση προσφοράς στον πελάτη.

Βοηθάμε αποφασιστικά με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας στην χρηματοδότηση των έργων για λογαριασμό των πελατών μας σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Υλοποιούμε κατασκευαστικά το έργο στον προβλεπόμενο χρόνο με το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας.
Παραδίδουμε το Φ/Β σύστημα με το κλειδί στο χέρι.


ΣΤΕΓΕΣ 

Μελέτη & σχεδιασμός


1) Αναλυτική μελέτη του χώρου και των παραμέτρων, που επηρεάζουν την απόδοση του φ/β συστήματος (όπως θέση - σκιάσεις -προσανατολισμός κ.λπ.)
2) Σχεδιασμός συστήματος με αποτέλεσμα τη βέλτιστη λειτουργία του και τη μέγιστη απόδοσή του.
3) Πρόταση - προσφορά με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.
4) Αναλυτική έκθεση κόστους-οφέλους απόδοσης επένδυσης.
5) Χρηματοοικονομική υποστήριξη για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης σε συνεργασία με τις τράπεζες για την υλοποίηση του έργου.
6) Προμήθεια ποιοτικών υλικών και φ/β συστημάτων αναγνωρισμένης αξίας.
7) Εγκατάσταση από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας.
8) Ολοκλήρωση του έργου εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.
9) Παρέχουμε δωρεάν το ασφαλιστήριο του φωτοβολταϊκού συστήματος για τον πρώτο χρόνο.

ΠΑΡΚΑ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την κατασκευή Φ/Β σταθμών διασυνδεδεμένων στο δίκτυο χαμηλής και μέσης τάσης της ΔΕΗ, με το κλειδί στο χέρι(turn key solutions). Διαθέτουμε βάσεις σταθερού τύπου, με πασαλόμπηξη - μπετόμπηξη και πάκτωση σε οπλισμένο σκυρόδεμα. Επίσης, προσφέρουμε λύσεις για κατασκευές τύπου trackers με μονό ή διπλό άξονα.

Η επιλογή των Φ/Β πλαισίων είναι από τους γερμανικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε (Aleo, SOLARWORLD). Η εγγύηση του εξοπλισμού είναι για 10 έτη. H εγγύηση της απόδοσής του είναι για τα πρώτα 12 χρόνια ότι θα παράγει το 92% της αρχικής του απόδοσης και για 25 έτη το
80% της αρχικής του απόδοσης.

Η επιλογή των inverter είναι της εταιρείας SMA και CONERGY, με δυνατότητα τηλεπίβλεψης και τηλεπαρακολούθησης όλων των σημείων τουΦ/Β συστήματος ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων cctv για την ασφάλεια των Φ/Β πάρκων, με δυνατότητα τηλεπαρακολούθησης και σύνδεσης με κέντρο λήψης συναγερμού.

Παρέχουμε συμβόλαιο συντήρησης των Φ/Β συστημάτων με μηνιαία συνδρομή που αφορά τον έλεγχο του ηλεκτρολογικού/μηχανολογικού εξοπλισμού και την καθαριότητα του χώρου.

Κατόπιν της συνεργασίας μας σας παρέχουμε όλα τα σχέδια και τις τεχνικές εκθέσεις που απαιτούνται για τη σύνδεση του φ/β σταθμού σας.

Εξασφαλίζουμε την καλύτερη για εσάς χρηματοδότηση.

 


 

Tags: Διασυνδεδεμένα Φωτοβολταικά, Διασυνδεδεμένα Φ/Β, Διασυνδεδεμένα 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ