ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 


 

pelatologio 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ έχει μέχρι σήμερα ενεργά συμβόλαια συντήρησης ισχύος 100MW με διασπορά σε όλη την Επικράτεια. Στο σύνολο της ισχύος κυριαρχούν τα πάρκα που είναι συνδεδεμένα στη Μέση Τάση σε ποσοστό γύρω στο 64% ενώ στη Χαμηλή Τάση (πάρκα και στέγες έως και 100kW) το ποσοστό ισχύος είναι στο 36% δηλαδή 36MW.
 
Παρά το γεγονός ότι το ποσοστό της ισχύος στη Μέση Τάση είναι αρκετά υψηλό στο σύνολο του πελατολογίου, όσο αφορά τον αριθμό του ενεργού πελατολογίου, η εικόνα είναι διαφορετική καθώς τα πάρκα Μέσης Τάσης σε αριθμό συμβολαίων αποτελούν το 21% του πελατολογίου της εταιρείας ενώ το υπόλοιπο 79% είναι πάρκα και στέγες έως και 100kW. Το τελευταίο στοιχείο δείχνει και τη μεγάλη διασπορά του πελατολογίου καθώς το 79% του Retail πελατολογίου απασχολεί μόλις το 36% της ισχύος συντήρησης. 
 
pelatologio 1
 
 
 
 
 
 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ